Mancare de dovlecei

Printeaza

Mancare de dovlecei 

Ingrediente:Mancare de dovlecei

  • 6 dovlecei mijlocii
  • 2 linguri unt
  • 1 ceapă
  • 1 linguriţă făină
  • 1 Iingură bulion
  • 1 ceaşcă zeamă de carne
  • pătrunjel verde tocat

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă dovleceii  de coaja. Se înăbuşă într-o cratiţă cu puţin unt. Se face un sos din ceapă tăiată mărunt şi prăjită uşor în unt, făină, o lingură de bulion, zeamă de carne.

Se toarnă peste dovlecei, se ţin până sunt fierţi, dar nu sfărâmaţi. Înainte de a servi se adaugă puţin pătrunjel tocat.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.