Mancare de fasole pastai

Printeaza

Mancare de fasole pastai din: fasole pastai, rosii, ceapa, patrunjel, ulei, sare.

Ingrediente:Mancare_de_fasole_pastai

  • 2 kg fasole pastai galbenă
  • 2-3 rosii foarte bine coapte
  • o ceapă
  • patrunjel
  • o lingura ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

În ulei se pune ceapa la călit şi se presară cu sare. Când aceasta s-a înmuiat, se adaugă fasolea curăţată si ruptă bucăti.

Se lasă 2 minute, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert. Când a scăzut, se adaugă roşiile fără pielite, tăiate mărunt. Se mai lasă la fiert 10 minute si se aduce cu pătrunjel la masă.

Mancare de fasole pastai

Mancare_de_fasole_pastai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.