Mancare de fasole verde cu ardei
PrinteazaMancare de fasole verde
- 1 kg fasole verde
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 3 linguri ulei
- 2 ardei
- 2 linguri pastă tomate
- sare
- 1 legătură mărar verde
Mod de preparare:
Ceapa se toacă mărunt, morcovii tăiaţi rondele subţiri şi ardeiul tocat se călesc în puţină apă şi ulei. După ce s-au înăbuşit, se adaugă o cană de apă şi se lasă să dea în clocot.
Se adaugă fasolea verde, curăţată şi tăiată de circa 3 cm. După ce este bine fiartă, se adaugă şi pasta de tomate, şi se mai dă în câteva clocote. Se potriveşte de sare. Iar la sfârşit se adaugă mărarul tocat fin.
Poftă bună!
Imi place mancarea de fasole verde dar imi place sa mai pun si niste carne in ea. NU prea imi place asa simpla