Mancare de fasole

Printeaza

Mancare de fasole

Mancare de fasole

Ingrediente:

  • 1 ciolan afumat
  • 800 g fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 foaie de dain
  • 1 lingura cu faina
  • patrunjel
  • marar
  • ulei
  • tarhon
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe fasolea in doua-trei ape cu sare, la foc mic, pana cand se inmoaie bine bobul si coaja. Separat fierbe ciolanul.

Caleste ceapa si morcovul. Stinge cu zeama in care a fiert ciolanul sau fasolea. Adauga apoi carnea taiata mai mare, fasolea, foaia de dafin, cimbrul si faina desfacuta cu 2 linguri de apa rece.

Lasa pe foc aproximativ 30 de minute. Condimenteaza cu sare dupa gust, dupa care adauga cimbru, tarhon si verdeata tocata.

Mancare de fasole

Mancare de fasole.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.