Mancare de legume cu carne
PrinteazaMancare de legume cu carne din: vrabioara de vitel, cartofi, morcovi, ceapa, mazare, sare, piper, ulei, cimbru si pasta de rosii.
- 500 g vrabioara de vitel
- 6 cartofi
- 4 morcovi
- 2-3 cepe
- 400 g mazare
- sare
- piper
- 50 ml ulei
- cimbru
- 50 g pasta de rosii
Mod de preparare:
Se curăţă cartofii, morcovii, ceapa, se spală şi se taie cuburi. Carnea se taie şi ea şi se căleşte în ulei. Se adlaugă apă călduţă, cirtibru şi se lasă să se înăbuşe.
După ce s-a pătruns bine carnea, se adaugă ceapa, morcovii şi cartofii şi se acoperă cu apă călduţă. Se adaugă sare şi piper şi se lasă să fiarbă la foc mic.
Mazărea se pune peste celelalte legume, se adaugă pasta de roşii şi se lasă să scadă la foc mic. După ce au fiert, se bagă câteva minute în cuptor şi se lasă să scadă si să se rumenească.
Mancare de legume cu carne
Pofta buna!