Mancare de legume la cuptor (varianta)
PrinteazaMancare de legume la cuptor din: dovlecel, ardei verde, ceapa, rosie, ou, cascaval, sare, piper.
- 1 dovlecel mic
- 1 ardei verde
- 1 ceapă
- 1 roşie
- 1 ou
- puţin caşcaval ras
- sare
- piper
Mod de preparare:
Aşezi într-o tavă de chec un rând de dovlecei, unul de ardei şi unul de ceap, tăiate fâşii sau rondele. Presari caşcavalul ras, sare, piper şi torni deasupra oul bătut. Pui apoi roşiile tăiate felii şi dai la cuptor pentru circa 30 de minute.
Foarte uşor de făcut şi fără strop de ulei, dovleceii nu lasă nimic să se lipească de fund, lasă doar puţină zeamă.
Inainte de a pune în tavă dovleceii, i-am lăsat cu sare într-un bol să se scurgă.
Mancare de legume la cuptor
Pofta buna!