Mancare de legume şi prune

Printeaza

Mancare de legume şi prune

Ingrediente: Mâncare de legume si prune

  • 10 prune
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 4-5 morcovi
  • 1 gulie mică
  • 2-3 cartofi
  • 1 ceapă
  • 1 roşie
  • 1 legătură pătrunjel
  • 250 ml vin
  • 100 ml ulei
  • 1 frunză de dafin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi toate legumele, tai mărunt ceapa, rondele morcovii, pătrunjelul si gulia le căleşti împreună câteva mirute, torni o cană’ de apă si le mai înăbuşi 20 de minjte.

După ce s-au înmuiat toate legumele, adaugi carofii tăiaţi rondele si după 10 minute prunele curăţate de âmburi şi tăiate în patru.

Pui si roşia taiată mărunt, pătrmjelul tocat, condimentele, răstorni totul intr-o tavă unsă cu ulei, stropesti mâncarea cu vin si dai totul la cuptor încâ 20 de minute.

Mâncare de legume şi prune

Mâncare de legume si prune

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.