Mancare de linte cu patrunjel

Printeaza

Mancare de linte cu patrunjel din: linte, piept de pui, rosii, bulion, ceapa, morcov, ardei, patrunjel, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Mancare_de_linte_cu_patrunjel

  • 1 pachet linte
  • 1 piept de pui
  • 500 g roşii cuburi
  • 2 linguri bulion
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli lintea în mai multe ape şi o laşi la înmuiat. O pui la fiert şi, când este gata, o strecori şi o dai deoparte.

Prăjeşti pieptul de pui tăiat cubuleţe, apoi, în acelaşi ulei, căleşti morcovul ras, ceapa şi ardeiul gras tăiat fin.

Când sunt gata, adaugi bulionul şi roşiile cuburi, laşi să dea în câteva clocote. Sărezi şi piperezi, adaugi bucăţelele de pui şi torni o cană de apă fierbinte.

Când s-a îngroşat sosul, pui lintea şi încă o cană de apă clocotită. Aştepţi să scadă sosul, opreşti focul şi serveşti cu pătrunjel tăiat mărunt.

Mancare de linte cu patrunjel

Mancare_de_linte_cu_patrunjel

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.