Mancare de marar cu piept de pui
PrinteazaMancare de marar cu piept de pui din: piept de pui, marar, ceapa, rosii, rosii in bulion, ulei de masline, sare, piper.
- 1 piept de pui
- 6-7 legaturi de marar
- 1 ceapa
- 2-3 rosii sau 2 linguri cu rosii in bulion
- 2 linguri cu ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pui bucatile de piept de pui la prajit in ulei. Cand s-au rumenit, presari putina sare si adaugi ceapa tocata. Calesti ceapa tocata alaturi de carne, pana cand devine sticloasa.
Adaugi mararul spalat si tocat, rosiile, sarea, piperul si o ceasca cu apa, apoi lasi vasul sa fiarba la foc mic, pana cand zarzavaturile s-au fiert si zeama din mancare a scazut.
Mancare de marar cu piept de pui
Pofta buna!