Mancare de marar cu rosii si piept de pui
PrinteazaMancare de marar cu rosii si piept de pui din: piept de pui, mărar, ceapa, rosii sau rosii in bulion, ulei de masline, sare, piper.
- 1 piept de pui
- 6-7 legături de mărar
- 1 ceapă
- 2-3 roşii sau 2 linguri cu roşii în bulion
- 2 linguri cu ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pui bucăţile de piept de pui la prăjit în ulei. Când s-au rumenit, presari puţină sare şi adaugi ceapa tocată. Căleşti ceapa tocată alături de carne, până când devine sticloasă.
Adaugi mărarul spălat şi tocat, roşiile, sarea, piperul şi o ceaşcă cu apă, apoi laşi vasul să fiarbă la foc mic, până când zarzavaturile s-au fiert şi zeama din mâncare a scăzut.
Mancare de marar cu rosii si piept de pui
Pofta buna!