Mancare de mazare cu piept de pui si crutoane
PrinteazaMancare de mazare cu piept de pui si crutoane din: mazare, suc de rosii, piept de pui, morcov, ceapa, ardei gras, ulei, sare, piper.
- 200 g boabe de mazăre
- 100 ml suc de roșii
- 300 g piept de pui
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 ardei gras
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală și se curăță legumele. Se încing 3 linguri de ulei și se prăjesc ceapa, morcovul și ardeiul tocate mărunt.
Pieptul de pui se taie cubulețe și se adaugă peste legume. Se pune mazărea, se toarnă sucul de roșii și se presară sare și piper.
Se fierb pe foc moderat, până sunt bine pătrunse.
Se oprește focul, se adaugă crutoanele și se pune în farfurii.
Mancare de mazare cu piept de pui si crutoane
Pofta buna!