Mancare de mazare cu piept de pui si crutoane

Printeaza

Mancare de mazare cu piept de pui si crutoane din: mazare, suc de rosii, piept de pui, morcov, ceapa, ardei gras, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Mancare_de_mazare_cu_piept_de_pui_si_crutoane

  • 200 g boabe de mazăre
  • 100 ml suc de roșii
  • 300 g piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală și se curăță legumele. Se încing 3 linguri de ulei și se prăjesc ceapa, morcovul și ardeiul tocate mărunt.

Pieptul de pui se taie cubulețe și se adaugă peste legume. Se pune mazărea, se toarnă sucul de roșii și se presară sare și piper.

Se fierb pe foc moderat, până sunt bine pătrunse.

Se oprește focul, se adaugă crutoanele și se pune în farfurii.

Mancare de mazare cu piept de pui si crutoane

Mancare_de_mazare_cu_piept_de_pui_si_crutoane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.