Mancare de miel cu rosii in bulion
PrinteazaMancare de miel cu rosii in bulion din: carne de miel, vanata, ceapa, morcovi, ulei, bulion, rosii, patrunjel, sare.
- 600 g carne de miel
- o vânătă
- 2 morcovi
- o ceapa uscată
- 2 linguri ulei
- o lingură bulion
- 6 roşii în bulion
- o legătură pătrunjel
- sare
Mod de preparare:
Carnea de miel curăţată de pieliţe, spălată si uscată se rumeneşte în ulei.
Vânata se taie şi se presară cu sare, se lasă aşa să se scurgă sucul toxic. Se scoate carnea şi se pun la călit ceapa mărunt tocată şi, după ce s-a înmuiat, se pune vânătă scursă şi uscată de sucul pe care îl lasă.
Se adaugă carnea şi morcovii feliuţe, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 20 de minute.
Se pun roşiile fără pieliţe, bulionul desfăcut cu apă şi se mai lasă la cuptor 40 de minute. Se aduce la masă cu pătrunjel.
Mancare de miel cu rosii in bulion
Pofta buna!