Mancare de morcovi cu carne de porc
PrinteazaMancare de morcovi cu carne de porc din: pulpa de porc, morcovi, ceapa, rosii, bulion, ulei, usturoi, sare, piper.
- 500 g pulpă de porc
- 5 morcovi
- o ceapă
- 3 roşii
- o lingură bulion
- 2 linguri ulei
- 2 căţei usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea tăiată cuburi se rumeneşte în ulei pe toate părţile. Se scoate şi în acelaşi ulei se pun ceapa tocată şi usturoiul la călit. Se presară cu sare.
Se pune carnea, se acoperă cu apă, se lasă la fiert 30 de minute, apoi se adaugă morcovii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi rondele mai mari.
Se lasă la fiert 15 minute, se pun apoi roşiile cubuleţe şi bulionul, piperul, se completează cu apă şi se lasă 15 minute pe foc.
Pofta buna!