Mancare de morcovi cu carne de porc

Printeaza

Mancare de morcovi cu carne de porc din: pulpa de porc, morcovi, ceapa, rosii, bulion, ulei, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Mancare de morcovi cu carne de porc

  • 500 g pulpă de porc
  • 5 morcovi
  • o ceapă
  • 3 roşii
  • o lingură bulion
  • 2 linguri ulei
  • 2 căţei usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea tăiată cuburi se rumeneşte în ulei pe toate părţile. Se scoate şi în acelaşi ulei se pun ceapa tocată şi usturoiul la călit. Se presară cu sare.

Se pune carnea, se acoperă cu apă, se lasă la fiert 30 de minute, apoi se adaugă morcovii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi rondele mai mari.

Se lasă la fiert 15 minute, se pun apoi roşiile cubuleţe şi bulionul, piperul, se completează cu apă şi se lasă 15 minute pe foc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.