Mancare de morcovi

Printeaza

Se curata morcovii, se spala si se taie in rondele, apoi in batonase si se inabusa cu ulei. Se pun 2-3 linguri de zahar la ars intr-o tigaie.

Cand este bine caramelizat se adauga o lingura de faina, se amesteca pana se face o pasta, se stinge cu o ceasca de apa si se lasa sa fiarba pana se dizolva tot caramelul, apoi se adauga la morcovi.

Se da la cuptor sa fiarba incet 20-30 de minute. Se serveste cu patrunjel presarat deasupra.

Mancare de morcovi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.