Mancare de naut cu praz
PrinteazaMancare de naut cu praz din: naut, ceapa, ulei, usturoi, praz, bulion, sare, piper, patrunjel.
- 800 g năut de la conservă, scurs
- 6 cepe tocate
- 6 linguri ulei
- 6-7 căţei usturoi mărunţiţi
- 5 bucăţi praz
- 3 linguri bulion
- sare
- piper
- 1/2 legătură pătrunjel tocat
Mod de preparare:
Incingi uleiul şi căleşti cepele, apoi adaugi usturoiul. Laşi pe foc până când ceapa şi usturoiul devin sticloase şi pui prazul tăiat rondele. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi amesteci.
Ţii 5 minute să fiarbă şi adaugi năutul şi puţin bulion, mai fierbi 10 minute şi opreşti focul. Serveşti mâncarea decorată cu pătrunjel.
Pofta buna!