Mancare de spanac cu bulion si usturoi

Printeaza

Mancare de spanac cu bulion si usturoi din: spanac, ceapa, bulion, faina, ulei, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Mancare de spanac

  • 1 kg spanac
  • 1 ceapă
  • 4-5 linguri de bulion
  • 1 lin­gură de făină
  • ulei
  • 4-5 căţei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spanacul se spală foarte bine şi se pune la fiert în apă cu sare. Se scurge şi se toacă. Ceapa se curăţă, se toacă mărunt, se căleşte în ulei şi se adaugă spanacul.

Se stinge cu o cană din zeama în care a fiert spanacul. Făina se amestecă cu bu­lionul, se toarnă peste spanac şi se mai dă într-un clocot. La sfârşit se adaugă usturoiul tăiat felii şi se potriveşte de sare şi piper. Se poate adăuga mărar tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.