Mancare de toamna cu legume

Printeaza

Mancare de toamna cu legume din: cartofi, morcovi, telina, ceapa, praz, ulei, supa, piper, boia, zahar, orez, apa, marar, pastrunjel.

Ingrediente:Mancare de toamna cu legume

  • 6 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină ţelină
  • 2 cepe
  • 2 bucăţi de praz
  • 250 ml ulei
  • 200 ml supă clară
  • piper
  • 2 linguriţe boia
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1 ceaşcă orez
  • 2 căni apă
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Morcovii îi tai rondele, cartofii, ţelina şi ceapa în cuburi, iar prazul julien. Sotezi ceapa, apoi adaugi în ulei restul de legume şi le laşi să se înăbuşe 10 minute.

Stingi cu supa de legume, condimentezi cu boia, piper şi zahăr. Adaugi apoi orezul şi apa, lăsând să fiarbă până scade apa.

Verdeţurile spălate le toci mărunt şi le presari deasupra, la sfârşit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.