Berbec cu Ciuperci și Smântână. Această rețetă oferă o bogăție de arome și o textură cremoasă, care complimentează perfect carnea de berbec. Ingrediente Pentru 4 porții: 800 g de carne de berbec (pulpă sau cotlet) 300 g de ciuperci champignon sau mix de ciuperci 200 ml de smântână pentru gătit (20% grăsime) 2 cepe medii […]
Mancare de toamna cu legume
PrinteazaMancare de toamna cu legume din: cartofi, morcovi, telina, ceapa, praz, ulei, supa, piper, boia, zahar, orez, apa, marar, pastrunjel.
Ingrediente:
- 6 cartofi
- 2 morcovi
- 1 rădăcină ţelină
- 2 cepe
- 2 bucăţi de praz
- 250 ml ulei
- 200 ml supă clară
- piper
- 2 linguriţe boia
- 1 linguriţă zahăr
- 1 ceaşcă orez
- 2 căni apă
- 1 legătură mărar
- 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Mancare de toamna cu legume: Morcovii îi tai rondele, cartofii, ţelina şi ceapa în cuburi, iar prazul julien. Sotezi ceapa, apoi adaugi în ulei restul de legume şi le laşi să se înăbuşe 10 minute.
Stingi cu supa de legume, condimentezi cu boia, piper şi zahăr. Adaugi apoi orezul şi apa, lăsând să fiarbă până scade apa.
Verdeţurile spălate le toci mărunt şi le presari deasupra, la sfârşit.
Pofta buna!
Homar Afumat cu Sos Aioli de Lămâie
Homar Afumat cu Sos Aioli de Lămâie – este o rețetă sofisticată, perfectă pentru cinele speciale sau ocaziile în care dorești să impresionezi. Textura delicată a homarului, combinată cu aroma subtilă de fum și sosul aioli proaspăt și aromat, creează o experiență culinară de neuitat. Această rețetă este o alegere excelentă pentru iubitorii de fructe […]