Mâncare de vită cu mărar

Printeaza

Mâncare de vită cu mărar din: carne de vita, ceapa, ulei, sare, marar, patrunjel, faina.

Ingrediente:Mâncare de vită cu mărar

  • 600 g carne de vita
  • 1 ceapa mica
  • 30 ml ulei
  • sare
  • 3 linguri mari de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingurita de faina

 

Mod de preparare:

Speli bine carnea, o tai în bucăţele şi o căleşti puţin, împreună cu ceapa tocată în ulei încins. Stingi cu puţină apă şi laşi să fiarbă înăbuşit. Speli în multe ape măra­rul, îl toci, dar nu foarte mărunt şi îl adaugi peste carne, împreună cu un pahar de apă şi făina ameste­cată bine, să nu apară cocoloaşe.

Adaugi şi sare, după gust. Laşi să fiarbă 40 de minute la foc mic, apoi adaugi pătrunjelul tocat şi dai deoparte. Serveşti mâncarea alături de paste fierte şi cu smân­tână din belşug.

Mâncare de vită cu mărar

Mâncare de vită cu mărar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.