Mancare de dovlecel cu rosii si ardei gras

Printeaza

Mancare de dovlecel cu rosii si ardei gras din: dovlecei, cartofi, ardei rosii, rosii, usturoi, ulei, pesmet, busuioc, sare, piper, unt.

 

Ingrediente:

  • 4 dovlecei
  • 6 cartofi
  • 2 ardei roşii
  • 5 roşii
  • 5 căţei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 4 linguri pesmet
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • unt, pentru uns

 

Mod de preparare:

Mancare de dovlecel cu rosii si ardei gras: Speli bine dovleceii şi îi tai felii mai groase.

Cureţi cartofii, apoi îi tai felii de mărimea dovleceilor. Opăreşti uşor roşiile, le descojeşti şi le tai cubuleţe.

Cureţi ardeii de seminţe şi codiţe şi îi tai fâşii, iar usturo­iul îl zdrobeşti.

Ungi o tavă cu unt, pui legumele, le amesteci, adaugi sare, piper, ulei, busuioc tăiat şi pesmet.

Dai tava la cuptorul bine încins aproximativ 45 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.