Mancare de fasole cu bacon afumat

Printeaza

Mancare de fasole cu bacon afumat din, fasole, ceapa, cuisoare, usturoi, bacon afumat, pasta de tomate, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Mancare_de_fasole_cu_bacon_afumat

  • 500 g fasole alba
  • 2 cepe
  • 2 cuisoare
  • 2 foi de daifn
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g bacon afumat
  • o cutie mica pasta de tomate
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cu o seară înainte se pune fasolea la înmuiat în apă călduţă.

A doua zi se scurge apa si se pune fasolea la fiert cu o ceapă în care s-au înfipt cuişoarele si foile de dafin. Se lasă la fiert aproximativ 25 de minute.

Intr-o altă cratiţă, se călesc cealaltă ceapă tăiată mărunt si usturoiul si se adaugă apoi baconul afumat tăiat bucăţele.

Se lasă 2 minute. Se adaugă fasolea, pasta de tomate, se potriveşte de sare şi piper si se mai lasă la fiert 20 de minute.

 

Mancare de fasole cu bacon afumat

Mancare_de_fasole_cu_bacon_afumat

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Mancare de fasole cu chili si cimbru

Mancare de fasole cu chili si cimbru din: fasole boabe (preferabil fasole roşie), ulei, faina, chili, foi de dafin, cimbru, sare, piper, boia de ardei, bază pentru mâncăruri, pastă de roşii. Ingrediente: 500 g fasole boabe (preferabil fasole roşie) 4-5 linguri ulei 3 linguri făină 1 linguriţă chili măcinat 3-4 foi de dafin 1 crenguţă cimbru […]

 

retete

Mancare de fasole cu rosii si smantana

Mancare de fasole cu rosii si smantana din: fasole verde, rosii, faina, ulei, smantana, pătrunjel verde, sare, piper. Ingrediente: 500 g fasole verde 2-3 roşii 2 linguri ulei 1 linguriţă făină 2 linguri smântână pătrunjel verde sare piper Mod de preparare: Fasolea verde o cureţi şi o speli, apoi o fierbi în apă clocotită cu sare. Scurgi […]

 

Mancare de fasole boabe cu morcov si ardei gras

Mancare de fasole boabe cu morcov si ardei gras din: fasole boabe, morcovi, ardei gras, ulei, sare, piper, bulion, patrunjel verde, cimbru, boia. Ingrediente: 500 g fasole boabe alba 3 morcovi 3 cepe 1 ardei gras rosu 2-3 catei de usturoi ulei sare piper bulion patrunjel verde tocat cimbru boia   Mod de preparare: Adaugi […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.