Mancare de fasole cu carnati afumati
PrinteazaMancare de fasole cu carnati afumati din: fasole uscata, ceapa, usturoi, rozmarin, cimbru, supa de pui, rosii, carnati afumati, spanac si parmezan.
- 2 cani fasole uscata
- 1 ceapa, tocata bucati mici
- 1 lingura usturoi tocat
- 1 lingurița rozmarin uscat
- 1/2 lingurita cimbru uscat
- 6 cani supa de pui
- 1 cutie rosii
- carnati afumati, taiati felii
- 4 cani de spanac proaspat, tocat
- parmezan ras pentru servire
Mod de preparare:
Puneti fasolea la fiert in apa intr-o cratita potrivita la foc mic.
Ceapa, usturoiul, condimentele și se piseaza in mojar și se adauga peste fasole.
Adaugați supa de pui și rosiile si lasati la foc mic pentru 4-5 ore.
Adaugati si carnatii dupa aproximativ 2 ore de cand a inceput sa fiarba.
Cand fasolea este fiarta adaugati spanacul, dati focul mai mare si mai gatiti 30 de minute.
Se serveste fierbinte, cu parmezan ras.
Pofta buna!