Mancare de fasole cu carnati afumati

Printeaza

Mancare de fasole cu carnati afumati din: fasole uscata, ceapa, usturoi, rozmarin, cimbru, supa de pui, rosii, carnati afumati, spanac si parmezan.

Ingrediente:Mancare de fasole cu carnati afumati

  • 2 cani fasole uscata
  • 1 ceapa, tocata bucati mici
  • 1 lingura usturoi tocat
  • 1 lingurița rozmarin uscat
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 6 cani supa de pui
  • 1 cutie rosii
  • carnati afumati, taiati felii
  • 4 cani de spanac proaspat, tocat
  • parmezan ras pentru servire

 

Mod de preparare:

Puneti fasolea la fiert in apa intr-o cratita potrivita la foc mic.

Ceapa, usturoiul, condimentele și se piseaza in mojar și se adauga peste fasole.

Adaugați supa de pui și rosiile si lasati la foc mic pentru 4-5 ore.

Adaugati si carnatii dupa aproximativ 2 ore de cand a inceput sa fiarba.

Cand fasolea este fiarta adaugati spanacul, dati focul mai mare si mai gatiti 30 de minute.

Se serveste fierbinte, cu parmezan ras.

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.