Mancare de fasole cu ficat de pui din: ficat de pui, fasole, ulei, ceapa, smantana, parmezan, sare, piper.
Ingrediente:
500 g ficat de pui
2 x 400 g conserve fasole untoasă
2 legături ceapă verde
ulei de măsline
100 ml supă de pui
50 ml smântână pentru gătit
20 g parmezan ras
sare
piper alb
Mod de preparare:
3-4 fire de ceapă verde se taie rondele, se călesc în puţin ulei de măsline, apoi se adaugă ficatul de pui şi se prăjeşte.
La sfârşit se asezonează cu sare şi piper alb.
Se acoperă şi se ţine la cald. La restul de ceapă verde se mărunţeşte o parte din verdeaţă şi se pune deoparte, iar părţile rămase întregi se rumenesc în tigaie în puţin ulei de măsline, după care se pun deoparte.
Se pune în tigaie fasolea scursă şi limpezită în prealabil, se adaugă supa de pui fierbinte şi se înăbuşe 2-3 minute, apoi se zdrobeşte cu furculiţa.
Se adaugă smântână pentru gătit, parmezanul ras şi cozile de ceapă mărunţite, se asezonează cu sare şi piper.
Se serveşte imediat cu ficatul de pui şi cu ceapa verde prăjită.
Retete culinare cu pui: Placinta cu ficat de pui, praz si coriandru Placinta cu ficat de pui, praz si coriandru din: ficat de pui, usturoi, vin roşu, foi de dafin, unt, boabe de coriandru, ceapa, sare, piper, nucsoara, praz, foi plăcintă, unt topit, ou. Ingrediente: 500 g ficat de pui 2 căţei de usturoi 200 ml vin roşu […]
Tocanita de fasole rosie cu praz si cimbru din: fasole rosie, praz, ceapa, cimbru, patrunjel, ulei de masline, rosii, piper, ardei iute, apa, condimente, usturoi, ardei gras. Poate te intereseaza si: Tocanita de miel cu linte rosie Tocanita cu ficat de pui, ardei si orez Tocanita de miel cu legume si bacon Ingrediente: 1 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.