Mancare de fasole grasa

Printeaza

Mancare de fasole grasa din: fasole grasa, ceapa, ulei, rosii, patrunjel, apa, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg fasole grasa
  • 3 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 3 roşii
  • 1 legă­tură pătrunjel
  • 3 pahare apă
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Mancare de fasole grasa: Curăţăm fasole grasă şi o spălăm. Ale­gem cepe mari şi le tăiem felii subţiri. Le punem la foc într-o cratiţă cu ulei şi lăsăm să se moaie puţin ceapa; apoi adăugăm fasolea tăiată în lung. Ameste­căm şi turnăm trei pahare de apă.

Dăm sare şi piper.

Spre sfîrşit adăugăm roşiile şi părunjelul verde. Fierbem mîncarea pînă scade.

 

Pofta buna!

 

 

 

Terci de Ovăz Clasic cu Toppinguri Delicioase: O Dimineață Plină de Energie

Terci de Ovăz Clasic cu Toppinguri Delicioase: O Dimineață Plină de Energie din: fulgi de ovaz, lapte, apa, miere, fructe. Terciul de ovăz clasic este o opțiune de mic dejun sănătoasă și hrănitoare, care poate fi personalizată cu diverse toppinguri pentru a vă satisface preferințele. Această rețetă simplă implică gătirea fulgilor de ovăz în lapte […]

Ceai de Urzici pentru Detoxifierea Organismului

Ceai de Urzici pentru Detoxifierea Organismului din: frunze de urzica, apa, miere. În căutarea unei metode naturale și eficiente pentru detoxifierea organismului? Ceaiul de urzică este răspunsul. Recunoscut pentru proprietățile sale diuretice și de purificare, ceaiul de urzică ajută la stimularea funcției renale și susține eliminarea toxinelor din corp. Ușor de preparat și plin de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.