Terci de Ovăz Clasic cu Toppinguri Delicioase: O Dimineață Plină de Energie din: fulgi de ovaz, lapte, apa, miere, fructe. Terciul de ovăz clasic este o opțiune de mic dejun sănătoasă și hrănitoare, care poate fi personalizată cu diverse toppinguri pentru a vă satisface preferințele. Această rețetă simplă implică gătirea fulgilor de ovăz în lapte […]
Mancare de fasole grasa
PrinteazaMancare de fasole grasa din: fasole grasa, ceapa, ulei, rosii, patrunjel, apa, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg fasole grasa
- 3 cepe
- 3 linguri ulei
- 3 roşii
- 1 legătură pătrunjel
- 3 pahare apă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Mancare de fasole grasa: Curăţăm fasole grasă şi o spălăm. Alegem cepe mari şi le tăiem felii subţiri. Le punem la foc într-o cratiţă cu ulei şi lăsăm să se moaie puţin ceapa; apoi adăugăm fasolea tăiată în lung. Amestecăm şi turnăm trei pahare de apă.
Dăm sare şi piper.
Spre sfîrşit adăugăm roşiile şi părunjelul verde. Fierbem mîncarea pînă scade.
Pofta buna!
Ceai de Urzici pentru Detoxifierea Organismului
Ceai de Urzici pentru Detoxifierea Organismului din: frunze de urzica, apa, miere. În căutarea unei metode naturale și eficiente pentru detoxifierea organismului? Ceaiul de urzică este răspunsul. Recunoscut pentru proprietățile sale diuretice și de purificare, ceaiul de urzică ajută la stimularea funcției renale și susține eliminarea toxinelor din corp. Ușor de preparat și plin de […]