Mancare de fasole cu legume

Printeaza

Mancare de fasole cu legume din: fasole uscata, ardei gras, ardei iute, morcov, ceapa, ulei, sare, boia, foi de dafin.

Ingrediente: Mancare_de_fasole_cu_legume

  • 500 g fasole uscată
  • 2 ardei graşi, roşii
  • 2 ardei iuţi
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • ulei
  • sare
  • boia
  • foi de dafin

 

 

 

Mod de preparare:

Pui fasolea la înmuiat de cu seara. Schimbi apa şi o pui la fiert în apă rece cu o linguriţă de sare.

Intre timp, dai pe râzătoare ceapa şi morcovul şi le căleşti puţin într-o lingură de ulei cu un praf de sare.

Când fasolea este fiartă, o iei cu spumiera şi o pui într-o cratiţă cu o lingură de ulei, ardeii graşi tăiaţi în fâşii, ceapa călită, amestecată cu morcovul.

Adaugi sare după gust, o foaie de dafin, o linguriţă cu boia dulce şi ardeii iuţi.

Torni peste ingrediente un polonic cu apă si dai la cuptor, la foc potrivit, până ce scade.

Mancare de fasole cu legume

Mancare_de_fasole_cu_legume

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Mancare de fasole uscata cu carnati si legume

Mancare de fasole uscata cu carnati si legume din: ceapa, ardei gras, ulei de masline, carnati, fasole, rosii, busuioc, oregano, fenicul, piper, frunze de dafin, supa de spui si parmezan. 2 cepe, tocate 1 ardei gras rosu, tocat 1 ardei gras verde, tocat 2 linguri ulei de masline 5 carnați 2 cutii fasole 2 cutii […]

 

Mancare de fasole cu crutoane

Mancare de fasole cu crutoane

  Mancare de fasole cu crutoane din: fasole, morcovi, telina, vanata, ardei, ceapa, usturoi, patrunjel, sare, piper, marar, crutoane. Ingrediente: 500 g fasole verde doi morcovi o ţelină o vânătă o rădăcină de pătrunjel doi ardei capia două cepe 4 căţei de usturoi o lingură de seminţe de susan ulei de floarea-soarelui sare, piper mărar […]

 

Gasca la cuptor cu garnitura de cartofi umpluti

Fasole boabe cu carne de gasca

Fasole boabe cu carne de gasca din: fasole, pulpe si aripi de gasca, ceapa, ulei, sare, piper, tarhon, rosii, marar. Ingrediente: 1/2 kg fasole boabe 2 pulpe + spatele şi aripile de gâscă 2 cepe 4 linguri cu ulei sare piper boabe 4-5 fire de tarhon 2 roşii (sau bulion de roşii) mărar tocat   […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.