Vinul Almaviva: Un Vin Emblematic din Chile – Almaviva este unul dintre cele mai renumite și apreciate vinuri din Chile, rezultat al colaborării dintre două case viticole de prestigiu: Concha y Toro din Chile și Château Mouton Rothschild din Bordeaux, Franța. Acest vin excepțional reflectă perfect întâlnirea dintre tradiția franceză și terroir-ul chilian. Istoria Almaviva […]
Mancare de fasole cu usturoi
PrinteazaMancare de fasole cu usturoi din: fasole boabe, coriandru, usturoi, ulei de masline, apa, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g fasole boabe
- 2 legături coriandru verde
- 2 legături coriandru uscat, fărâmiţat
- 4 căţei usturoi
- 1 ceaşcă ulei de măsline
- 2 pahare apă caldă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Mancare de fasole cu usturoi: curăţă bine fasolea de impurităţi şi se spală în mai multe ape. lasă la înmuiat până a doua zi. într-un vas cu ulei încins, se călesc coriandrul şi usturoiul.
Când usturoiul s-a înmuiat, se adaugă fasolea.
Se amestecă, la foc domol, continuu, adăugându-se apa, sarea şi piperul. Se lasă la foc mic până când apa scade foarte mult.
Tot timpul trebuie să se amestece, pentru a nu se prinde de fundul vasului.
Se ia vasul de pe foc şi se lasă să se răcească bine.
Pofta buna!
Friptură de miel în crustă de muștar
Friptură de miel în crustă de muștar – o alegere ideală pentru o masă festivă sau o ocazie specială. Mielul este cunoscut pentru textura sa delicată și gustul unic, iar crusta de muștar adaugă un strat crocant și aromat, transformând această friptură într-o experiență culinară de neuitat. Știați că mielul este consumat de mii de […]