Mancare de fasole verde cu bulion

Printeaza

Mancare de fasole verde cu bulion din: carne de porc, ceapa, fasole, rosii, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • o ceapă
  • 450 g fasole verde congelată
  • o conservă cuburi de roşii în bulion
  • 3-4 fire pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Mancare de fasole verde cu bulion: Se taie carnea bucăţi şi se pun în oaia sub presiune. Se adaugă ceapa mărunt tocată şi fasolea aşa congelată cum este. Se toarnă conţinutul conservei de roşii şi se presară sare şi piper.

Se închide oala ermetic cu capacul şi se lasă 25 de minute din momentul în care începe să şuiere.

Se serveşte cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Cvas de Pâine Neagră

Cvas de Pâine Neagră: Această rețetă autentică de cvas de pâine neagră te va ajuta să redescoperi savoarea băuturilor de casă, oferind un gust unic și beneficii pentru sănătate. Ingrediente Pâine neagră (500g): Asigură baza pentru fermentație și adaugă aromă specifică. Apă (4 litri): Elementul de bază al cvasului. Zahăr (200g): Hrănește drojdia și ajută […]

Château Montrose: Un Vin Legendar

Château Montrose: Un Vin Legendar – Château Montrose este unul dintre cele mai renumite și apreciate vinuri din regiunea Bordeaux, Franța. Situat în apelarea Saint-Estèphe, acest vin a reușit să se impună prin calitatea sa excepțională și caracteristicile unice. De-a lungul decadelor, Château Montrose a fost recunoscut pentru complexitatea sa, eleganța și capacitatea de a […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.