Salata de fasole cu verdeturi din: fasole, morcov, untisor, loboda, leurda, spanac, ceapa, usturoi, ulei, boia, otet, sare, piper. Ingrediente: 200 g fasole boabe 1 foaie de dafin 1 morcov 2 legături untişor 1 legătură mică de lobodă 1 legătură leurdă câteva frunze de spanac câte 2 fire ceapă şi usturoi verde 5 linguri ulei […]
Mancare de fasole verde cu leurda
PrinteazaMancare de fasole verde cu leurda din: fasole, rosii, ceapa, leurda, ulei, vegeta, sare, piper.
- 1 kg fasole verde
- 6 roşii
- ceapă
- 2 legături leurdă
- 3 linguri ulei
- vegeta
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Fasolea se curăţă, se spală şi se rupe bucăţi potrivite. Roşiile se toacă cubuleţe.
Intr-o cratiţă se căleşte ceapa în ulei 3-4 minute.
Se adaugă vegeta şi piper. Se adaugă fasolea, se completează cu apă şi se fierbe 20-25 minute.
Se adaugă roşiile şi leurda tocată şi se mai fierbe 5 minute.
Se introduce în cuptorul preîncălzit pentru 25-30 minute până scade zeama cât se doreşte.
Se potriveşte de sare şi piper şi este gata.
Pofta buna!
poate iti place si:
Salata de fasole cu verdeturi
Cum sa slabim fara regim
Dacă vă preocupă silueta, iată câteva recomandări care vă ajută să slăbiţi, fără dietă şi fără prea mare bătaie de cap. Mâncaţi salate! Un castron cu salată din legume proaspete de sezon – ridichi, ceapă verde, salată şi usturoi verde, leurdă, untişor, urzici şi spanac (opărite scurt), la care se adaugă puţin suc de lămâie […]
Dieta verde, o metodă eficientă de ardere a grăsimilor
Leurda, ştevia, spanacul, salata verde, urzicile sunt doar câteva dintre verdeţurile de sezon cu beneficii extraordinare pentru sănătate, în compoziţia acestora regăsindu-se o mulţime de vitamine şi minerale, printre care vitaminele A, B2, K şi C, sulf, ulei eteric, săruri minerale de calciu, fier, fosfor, magneziu, potasiu, sodiu, cupru şi adenozină, o substanţă care reduce […]