Scoici cu Sos Cremos de Usturoi și Unt de Arahide din: scoici, unt, usturoi, unt de arahide, lapte de cocos, suc de lamaie, sos de soia, zahar brun, fulgi de chili, sare, piper, frunze de coriandru. Această rețetă de scoici cu sos de usturoi și unt de arahide combină savoarea mării cu texturi cremoase și […]
Mancare de fasole verde cu pui
PrinteazaMancare de fasole verde cu pui
Ingrediente:
- 300 g fasole verde
- 300 g carne de pui
- 300 g roşii
- verdeaţă de sezon
- 60 ml ulei
- 30 g ceapă
- sare după gust
Mod de preparare:
Mancare de fasole verde cu pui: Toci ceapa mărunt şi o fierbi cu puţină apă, apoi o scurgi de apa în care a fiert şi o clăteşti cu apă rece.
O aşezi într-o cratiţă. Deasupra pui păstăile de fasole curăţate şi spălate, roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate felii, apoi presari sarea.
Adaugi uleiul şi o ceaşcă de apă, acoperi cratiţa şi o laşi să fiarbă la foc mic până când se înmoaie fasolea. Separat fierbi carnea de pui, iar când este gata o scoţi din zeama în care a fiert şi o adaugi peste fasole.
Le fierbi împreună încă 5 minute şi o serveşti caldă cu verdeaţă tocată presărată deasupra.
Pofta buna!
Carne de Mistreț la Cuptor cu Sos de Mere
Carne de Mistreț la Cuptor cu Sos de Mere din: carne de mistret, mere, ceapa, usturoi, vin alb sex, apa, ulei de masline, rozmarin, cimbru, sare, piper, miere, otet balsamic. Descoperiți o rețetă care îmbină tradiția culinară cu gusturile contemporane, transformând un festin vânătoresc într-o capodoperă culinară accesibilă oricui. Carnea de mistreț, cu textura sa […]