din: fulgi de ovaz, lapte, miere, sare, fructe proaspete, fructe uscate, nuci, alune, migdale, extract de vanilie. Aceasta este o rețetă simplă și delicioasă este potrivită pentru micul dejun sau gustarea de după-amiază. Fulgii de ovăz reprezintă o sursă excelentă de fibre, proteine și minerale precum fierul și […]
Mancare greceasca cu feta si ardei gras
PrinteazaMancare greceasca cu feta si ardei gras din: brânză feta, ardei graşi, ulei de măsline, rosii, oregano.
Ingrediente:
- 500g brânză feta
- 3 ardei graşi
- 100 ml ulei de măsline
- 3 roşii
- oregano
Mod de preparare:
Mancare greceasca cu feta si ardei gras: Brânza o tai felii, la fel şi ardeii cjraşi. Roşiile le tai rondele, lei o oală, eventual una de pământ, fiindcă se comportă foarte bine la cuptor.
Pui uleiul, apoi aşezi un strat de brânză, unul de ardei gras, unul de roşii, peste care presari câteva bucăţele de ardei iute (dacă doreşti).
Apoi repeţi operaţia, până când vei obţine câte două straturi din fiecare. Presari oregano printre straturi. Dai vasul la cuptor pentru jumătate de oră.
Pofta buna!
Carnea de porc – Beneficii, riscuri si retete
Carnea de porc este una dintre cele mai consumate tipuri de carne din lume și oferă o serie de beneficii nutriționale și gastronomice. Cu toate acestea, este important să fie consumată cu moderare și să fie preparată corespunzător pentru a evita riscul de îmbolnăvire. Beneficiile consumului de […]