Gulii umplute cu carne si ciuperci din: gulii, carne tocata, ciuperci, ceapa, patrunjel, unt, ou, slanina, supa de carne sau de legume. Ingrediente: 10-12 gulii 200 g carne tocată 2-3 ciuperci 1 ceapă pătrunjel tocat 2 linguri cu unt 1 ou 100 g slănină 1/2 l supă de carne sau legume Mod de preparare: […]
Mancare de gulii cu piept de porc
PrinteazaMancare de gulii cu piept de porc din: piept de porc, gulii, bulion, pasta de tomate, morcov, ceapa, zahar, ulei, sare, piper.
- 250 g piept de porc afumat
- 2 gulii
- 100 ml bulion
- 2 linguri pastă de tomate
- 1 morcov
- 1 ceapă
- ulei
- 1 linguriţă zahăr
- sare
- piper
- oţet
Mod de preparare:
Pieptul de porc afumat se fierbe în apă, apoi se scoate şi se ţipe la loc cald.
Se curăţă legumele, ceapa se mărunţeşte, morcovul şi guliile se taie cubuleţe.
Ceapa se înăbuşe în ulei, se adaugă morcovul şi guliile, se asezonează cu sare şi piper şi se înăbuşe împreună.
Se adaugă pasta de tomate, bulionul şi se fierbe sub capac la foc încet.
Dacă este nevoie se adaugă puţină apă.
Când legumele s-au fiert, se potriveşte gustul cu zahăr şi oţet dacă este nevoie.
Se trage deoparte, se lasă să stea puţin, apoi se serveşte cu pieptul de porc feliat.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Mancare de gulii cu piept de pui si busuioc din: gulii tinere, ceapa, piept de pui, bulion, ulei de masline, faina, sare, piper negru macinat, frunze de busuioc. Ingrediente: 3 gulii tinere, de dimensiune medie 1 ceapă 250 g piept de pui 2 linguri bulion 1 lingură ulei de măsline 1 linguriţă făină sare piper negru […]
Pofta buna!