Mancare cu jambon si sunca
PrinteazaO reteta de mancare cu jambon si sunca din: oua, jambon, sunca, sos de rosii, sparanghel, ulei, usturoi, ceapa, mazare, sare si piper.
- 4 oua
- 100 g jambon slab
- 100 g salam sau sunca
- 4 linguri sos de rosii
- 1 fir de sparanghel
- 2 linguri ulei
- 1 catel de usturoi
- 1 ceapa
- 4 linguri mazare fiarta
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai salamul si jambonul cubulete, le amesteci cu ceapa si usturoiul tocate marunt si le calesti impreuna 5-6 minute. Adaugi apoi boabele de mazare fierte separat, sosul de rosii si continui calirea inca 5-6 minute.
Torni amestecul intr-o tava termorezistenta, adaugi sparanghelul rupt bucatele, il condimentezi cu sare si piper dupa gust, iar deasupra spargi ouale. Dai tava la cuptor circa 5-10 minute, pana se incheaga albusurile. Servesti mancarea imediat.
Mancare cu jambon si sunca
Pofta buna!