Mancare cu legume, ciuperci si cascaval
PrinteazaMancare cu legume, ciuperci si cascaval din: ardei, vanata, ceapa, cartofi, rosii, fasole verde, radacina de patrunjel, dovlecei, sfecla rosie, ulei, mazare, chimen, sare, piper, porumb, ciuperci, cascaval.
- 1 ardei
- 1 vanata
- 3 cepe
- 2 cartofi
- 4 rosii
- 1 mana fasole verde
- 1 patrunjel radacina
- 1 pastarnac
- 1 dovlecei
- 1 sfecla rosie
- ulei
- 1 mana de mazare
- chimen
- sare
- piper
- porumb
- 5-6 ciuperci
- 100 g cascaval
Mod de preparare:
Cureţi legumele, le speli şi le tai fâşii. Intr-un vas ceramic sau unul termorezistent, aşezi legumele în straturi.
Adaugi mazărea, fasolea verde şi porumbul, iar între straturi torni ulei, presari sare şi piper.
Adaugi ciupercile tăiate fâşii şi presari caşcavalul ras.
Laşi la cuptor circa 60 de minute, până se fac legumele şi mâncarea prinde o crustă deasupra.
Mancare cu legume, ciuperci si cascaval
Pofta buna!