Mancare de legume la cuptor cu cascaval
PrinteazaMancare de legume la cuptor cu cascaval din: dovlecel, ardei verde, ceapa, rosie, ou, cascaval, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 dovlecel mic
- 1 ardei verde
- 1 ceapă
- 1 roşie
- 1 ou
- puţin caşcaval ras
- sare
- piper
Mod de preparare:
Mancare de legume la cuptor cu cascaval: Aşezi într-o tavă de chec un rând de dovlecei, unul de ardei, unul de ceapă.
Presari caşcavalul ras (cantitatea în funcţie de preferinţă, eu am pus foarte puţin), sare, piper şi torni deasupra oul bătut.
Pui roşiile tăiate felii şi dai tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
Este o mâncare foarte uşor de făcut şi fără strop de ulei.
Inainte de a pune în tavă dovleceii, îi laşi cu sare într-un bol, să se mai scurgă.
Pofta buna!