Mancare de legume la cuptor cu cascaval

Printeaza

Mancare de legume la cuptor cu cascaval din: dovlecel, ardei verde, ceapa, rosie, ou, cascaval, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 dovlecel mic
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapă
  • 1 roşie
  • 1 ou
  • puţin caşcaval ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Mancare de legume la cuptor cu cascaval: Aşezi într-o tavă de chec un rând de dovlecei, unul de ardei, unul de ceapă.

Presari caşcavalul ras (cantitatea în funcţie de preferinţă, eu am pus foarte puţin), sare, piper şi torni deasupra oul bătut.

Pui roşiile tăiate felii şi dai tava la cuptor pentru aproxi­mativ 30 de minute.

Este o mâncare foarte uşor de făcut şi fără strop de ulei.

Inainte de a pune în tavă dovleceii, îi laşi cu sare într-un bol, să se mai scurgă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.