Elixir Calmant și Revigorant pentru Seara Perfectă din: flori delevantica, frunze de verbina, apa. Ceaiul de levănțică și verbina este o băutură aromatică și liniștitoare, ideală pentru a încheia ziua într-o notă relaxantă. Acest ceai combină proprietățile calmante ale levănțicii cu efectele revigorante ale verbinii, creând un echilibru perfect între […]
Mancare de legume cu pui, la cuptor
PrinteazaMancare de legume cu pui, la cuptor
Ingrediente:
- 3 cartofi noi
- 2 dovlecei
- 2 fire de ceapă verde
- 3-4 roşii
- 1 kg mazăre verde
- 1 piept de pui (sau 2 pulpe)
- 1 legătură mărar
- 2 ouă
- 1 cutie mică de smântână (de 120 g)
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Mancare de legume cu pui, la cuptor: Cureţi cartofii şi dovleceii de coajă, îi tai rondele foarte subţiri pe care le căleşti câteva minute în ulei, le scoţi şi le laşi deoparte.
Speli roşiile şi ceapa, dai roşiile pe râzătoare, tai mărunt ceapa şi o pui să se călească în ulei.
Dezosezi apoi pieptul de pui, îl tai cubuleţe, speli şi tai fin mărarul, le adaugi peste ceapa călită şi le rumeneşti împreună.
Aşezi apoi într-o tavă de aragaz rondelele de dovlecei şi cartofi, roşiile date pe râzătoare, toată mazărea şi la urmă pieptul de pui cu ceapă.
Baţi apoi ouăle cu smântână, pui sare şi piper după gust şi le torni în tavă, peste legume şi carne.
Dai mâncarea la cuptor pentru 50-60 de minute.
Poftă bună!
Integrarea Mușețelului în Rutina Zilnică pentru Echilibru și Relaxare
Mușețelul, o plantă cu o lungă istorie de utilizare în medicina tradițională, este recunoscut pentru proprietățile sale calmante și terapeutice. Efecte Calmante și Relaxante Reducerea Stresului: Mușețelul este cunoscut pentru proprietățile sale de a atenua stresul și de a induce o stare de calm. Somn Mai […]
Arata delicios.