Mancare de linte cu ceapa

Printeaza

Mancare de linte cu ceapa din: ulei, linte, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:

  • 150 ml ulei
  • 400 g linte
  • 2 cepe
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală lintea şi se lasă o noapte în apă rece. A doua zi se schimbă apa şi se fierbe lintea până când se înmoaie.

Se scurge de apă. Se spală, se toacă și se călesc cepele în ulei încins.

Se adaugă lintea fiartă, se presară sare și piper și se lasă pe foc 5-6 minute.

Se presară pătrunjel verde, tocat mărunt.

 

Mancare de linte cu ceapa

Mancare_de_linte_cu_ceapa

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.