Mâncare de mărar cu carne
PrinteazaMâncare de mărar cu carne din: carne de vita, supa, ceapa, marar, ulei, pasta de tomate, faina, sare si piper.
- 600 g carne de vita sau pui
- 1 cana mare de supa in care s-a fiert carnea
- 1 ceapa mare
- 3 linguri mari de marar de gradina
- 1 cana mica de ulei
- 1 ceasca pasta de tomate
- 1 lingurita de faina
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pui carnea să fiarbă în apă cu puţină sare şi iei spuma de deasupra. Ceapa o pui să se călească.
Tai carnea în bucăţele mai mici şi o pui peste ceapa călită în ulei. O laşi vreo 10 minute.
Speli mărarul, îl cureţi de beţe, îl toci mărunt şi îl căleşti separat pentru că fierbe cel mai repede.
Pui şi mărarul în cratiţa cu carne şi ceapă, adaugi şi pasta de tomate desfăcută cu puţină supă de carne, amesteci uşor, pui şi o linguriţă de făină amestecată bine înainte, potriveşti de sare şi piper şi o mai laşi să dea câteva clocote.
Pofta buna!
Nu-mi place mancarea asta deloc