Mancare de mazăre cu bulion
PrinteazaMancare de mazăre
Ingrediente:
- 1,2 kg mazăre verde sau 2 borcane de 700-800 g
- 3-4 linguri ulei
- 2 cepe mari
- 2 linguri bulion
- sare
- 1 legătură mărar
- 2 linguri făină
Mod de preparare:
Mancare de mazăre cu bulion: Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit cu apă şi ulei, apoi se adaugă făina bătută bine într-o cană cu apă rece, fierbân- du-se astfel 10 minute.
Peste acest sos, se adaugă mazărea, fiartă separat, şi bulionul. Se potriveşte de sare şi se mai dă vasul la cuptor 15 minute. La sfârşit, se pune verdeaţa tocată mărunt.
Poftă bună!
Mai bine luam mazare la borcan. Am cumparat congelata si a fiert de m-a spart. In afara de asta reteta e super. Mie imi place ce a iesit