Mancare de mazare cu carne de porc

Printeaza

 Mancare de mazare cu carne de porc

Ingrediente:

  • 400 g carne de porc
  • 2 cutii de mazăre
  • suc de roşii (sau bulion)
  • 50 g untură
  • 1 lingură făină
  • verdeaţă
  • 2-3 cepe
  • condi­ment

 

Mod de preparare:

Mancare de mazare cu carne de porc: Carnea tăiată bucăji o prăjeşti cu ceapa şi grăsimea, apoi adaugi apă cât să cuprindă compoziţia.

După ce a fiert carnea, pui mazărea scursă şi spălată şi condiment.

Faci apoi un sos din făină frecată cu bulion şi apă (sau doar cu suc de roşii), îl torni peste mazăre şi mai laşi să dea în câteva clocote.

Sosul trebuie să acopere bine mazărea şi carnea. La sfârşit presari verdeaţa tăiată mărunt.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.