Mancare de mazare cu carne de vita din: muschi de vita, mazare, ceapa, ulei, sos de soia, faina, ardei, patrunjel, marar, sare, piper. Ingrediente: 400 g muşchi de vită feliat subţire 200 g mazăre 1 ceapă 3 linguri cu ulei de măsline 3 linguri cu sos de soia 25 g făină 2 căţei de usturoi, […]
Mancare de mazare cu rosii in bulion din: mazare, ceapa, rosii, zahar, faina, patrunjel, ulei, sare. Ingrediente: 500 g mazăre curăţată 2 cepe uscate o legătură ceapă verde 5-6 rosii în bulion 1/2 lingurită zahăr o lingură făină pătrunjel o lingură ulei sare Mod de preparare: În ulei se pun la călit cepele tocate. […]
Mancare de mazare cu masline din: mazare, masline, ceapa, margarina, faina, zahar, marar, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 400 g mazare 200 g masline 2 cepe 100 g margarina 1 lingura de faina 2 linguri de zahar 1 legatura de marar 1 legatura de patrunjel sare piper Mod de preparare: Măslinele se ţin cel puţin […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.