Mâncare mexicană de fasole
PrinteazaO reteta de mancare maxican de fasole din: ceapa, carne tocata de vita, galbenus, sare, piper, sos worcestershire, ulei de soia, rosii, ceapa, fasole boabe, ardei iuti, praf de chilli, mustar si patrunjel.
- 1 ceapa mica, tocata
- 375 g carne tocata de vita
- 1 galbenus
- sare
- piper
- putin sos worcestershire
- 3 lingurite ulei de soia
- 4 rosii descojite
- 1 ceapa mica taiata marunt
- 400 g fasole boabe
- 2 ardei iuti rosu taiat cuburi
- 1 varf de cutit de praf chili (ardei)
- 1 lingurita mustar semiiute
- 3 lingurite frunze de patrunjel taiate marunt
Mod de preparare:
Se amestecă ceapa, carnea tocată şi gălbenuşul şi se condimentează cu sare, piper şi sos Worcestershire. Din această compoziţie se formează chifteluţe. Acestea se prăjesc în ulei. Se scot din ulei.
Roşiile şi ceapa se călesc în ulei. Se adaugă fasolea, ardeii iuţi şi ardeiul roşu. Se prăjeşte totul aproximativ 9 minute. Se condimentează cu sare, praf chili şi muştar. Se adaugă din nou chifteluţele. Deasupra se presară frunze de pătrunjel.
Mâncare mexicană de fasole
Pofta buna!