Mancare de naut cu ton si rosii cherry
PrinteazaMancare de naut cu ton si rosii cherry din: naut, ton, ceapa, usturoi, vin, pasta de tomate, rosii cherry, patrunjel, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 conserve de năut
- 1 cutie de ton
- 1 ceapă roşie
- 2 căţei de usturoi
- 50 ml vin rose
- 2-3 linguri pastă de tomate
- 5-6 roşii cherry
- pătrunjel proaspăt
- ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare Mancare de naut cu ton si rosii cherry:
Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în ulei de măsline, se adaugă după câteva minute şi tonul scurs de ulei.
Se pune vinul rose, se lasă până scade, punem năutul scurs de zeamă, bulionul şi lăsăm la foc mic să fiarbă până scade puţin sosul.
Se adaugă şi usturoiul tăiat feliuţe subţiri şi roşiile cherry tăiate în 4. Se condimentează după gust.
La final se ornează cu pătrunjel proaspăt tocat mărunt.
Pofta buna!