Mancare de orez rapida din: oua, orez, ceapa, unt, fulgi de ardei iute, ton la conserva, patrunjel, lamaie.
Mod de preparare:
Se fierb 2 ouă timp de 8 minute şi se decojesc. Se fierb 250g de orez conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se prăjesc cepe verzi tocate într-un cub de unt, cu 1 vârf de cuţit fulgi de ardei iute şi linguriţe praf de curry.
Se amestecă orezul, se adaugă 200g de ton din conservă, scurs, şi se amestecă. Se serveşte cu ouăle, pătrunjelul tocat şi feliuţe de lămâie.
Mancare de ardei cu orez din: ardei, rosii, orez, morcov, ceapa, ulei, verdeata, sare. Ingrediente: 2-3 ardei graşi 2 roşii 50 orez 3-4 felii de morcov 1 linguriţă zeamă de ceapă 10 ml ulei verdeaţă sare Mod de preparare: Cureţi ardeii şi roşiile, le tai în felii şi le înăbuşi acoperit, cu cateva linguri […]
Mancare de orez cu masline din: orez, morcovi, zeama de lamaie, masline, ciuperci, ulei, sare, piper, oregano. Ingrediente: 50 g orez 2 morcovi mari zeama de la 1 lămâie 100 g măsline negre, fără sâmburi 1 cutie ciuperci sau 100 g ciuperci fierte ulei de măsline sare piper oregano Mod de preparare: Fierbi separat […]
Mancare de cartofi cu orez din: cartofi, orez, ceapa, ulei, marar, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 500 g cartofi 100 g orez 1 ceapa 50 ml ulei 1 legatura de marar 1 legatura de patrunjel sare piper Mod de preparare: Se alege orezul, se spală în mai multe ape şi se scurge, apoi se căleşte […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.