Mâncare de păstăi galbene cu cartofi şi pui
PrinteazaMancare de pastai galbene cu cartofi si pui din: pui, pastai galbene, usturoi, suc de rosii, ulei, sare, piper si verdeata.
- 1 pui
- 1 kg pastai galbene
- 5 cartofi
- 6 catei de usturoi
- 200 ml suc de rosii
- ulei
- sare
- piper
- verdeata
Mod de preparare:
Carnea porţionată o pui într-o cratiţă cu ulei încins. Adaugi usturoiul pisat şi pui capacul. Când bucăţile s-au rumenit puţin, adaugi fasolea ruptă bucăţi, cartofii tăiaţi bucăţi şi două căni cu apă fierbinte şi le fierbi la foc mic.
Când fasolea şi cartofii au fiert, adaugi sucul de roşii şi mai laşi 10 minute pe foc Potriveşti gustul de sare şi piper, adaugi verdeaţă şi stingi focul.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pastari cu cartofi si carne
- mancare de pastai galbene