Frittata Low Carb cu Spanac și Feta – o opțiune excelentă pentru un mic dejun sau brunch sănătos și sățios, perfect pentru cei care urmează o dietă low carb. Această rețetă combină prospețimea spanacului cu savoarea brânzei feta, într-o frittata moale și pufoasă. Este ușor de preparat și plină de proteine și nutrienți esențiali, oferind […]
Mancare de pastarnac
PrinteazaMancare de pastarnac din: pastarnac, prune uscate, seminte de chimen, ulei de masline, otet balsamic, sare si piper.
Ingrediente:
- 250 g pastarnac
- 100 g prune uscate, rehidratate, stropite cu 50 ml coniac
- 1 lingurita seminte de chimen
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingurita otet balsamic
- sare
- piper
Mod de preparare:
Mancare de pastarnac: Curăţaţi păstârnacul de coajă prin radere. Se poate folosi şi cu coajă cu tot, bine spşlat.
Radeti-l pe răzătoarea cu ochiuri mari sau tăiati-l în felii foarte subţiri. Stropiti-l cu oţetul balsamic şi lăsati-l în repaus 5 minute, apoi căiiţi-lîn ulei.
Când s-a înmuiat, adăugaţi prunele scurse de coniac, chimenul, uleiul, sare si piper.
Amestecaţi ingredientele si lăsati-le acoperite 15 minute, înainte de servire.
Pofta buna!
Ceaiuri pentru Slăbit: Cele Mai Eficiente Opțiuni pentru Pierderea în Greutate
Ceaiuri pentru Slăbit: Cele Mai Eficiente Opțiuni pentru Pierderea în Greutate. În căutarea unor metode naturale pentru a sprijini pierderea în greutate, mulți oameni apelează la ceaiuri pentru slăbit. Aceste ceaiuri sunt cunoscute pentru proprietățile lor de a stimula metabolismul, de a îmbunătăți digestia și de a elimina toxinele din organism. Ceai Verde Ceaiul verde […]