Mancare de pastarnac

Printeaza

Mancare de pastarnac din: pastarnac, prune uscate, seminte de chimen, ulei de masline, otet balsamic, sare si piper.

 

Ingrediente:

  • 250 g pastarnac
  • 100 g prune uscate, rehidratate, stropite cu 50 ml coniac
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita otet balsamic
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Mancare de pastarnac: Curăţaţi păstârnacul de coajă prin radere. Se poate folosi şi cu coajă cu tot, bine spşlat.

Radeti-l pe răzătoarea cu ochiuri mari sau tăiati-l în felii foarte subţiri. Stropiti-l cu oţetul balsamic şi lăsati-l în repaus 5 minute, apoi căiiţi-lîn ulei.

Când s-a înmuiat, adăugaţi prunele scurse de coniac, chimenul, uleiul, sare si piper.

Amestecaţi ingredientele si lăsati-le acoperite 15 minute, înainte de servire.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Frittata Low Carb cu Spanac și Feta

Frittata Low Carb cu Spanac și Feta – o opțiune excelentă pentru un mic dejun sau brunch sănătos și sățios, perfect pentru cei care urmează o dietă low carb. Această rețetă combină prospețimea spanacului cu savoarea brânzei feta, într-o frittata moale și pufoasă. Este ușor de preparat și plină de proteine și nutrienți esențiali, oferind […]

Ceaiuri pentru Slăbit: Cele Mai Eficiente Opțiuni pentru Pierderea în Greutate

Ceaiuri pentru Slăbit: Cele Mai Eficiente Opțiuni pentru Pierderea în Greutate. În căutarea unor metode naturale pentru a sprijini pierderea în greutate, mulți oameni apelează la ceaiuri pentru slăbit. Aceste ceaiuri sunt cunoscute pentru proprietățile lor de a stimula metabolismul, de a îmbunătăți digestia și de a elimina toxinele din organism. Ceai Verde Ceaiul verde […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.