Mancare de paste cu peşte

Printeaza

Mancare de paste cu peste din: paste spiralate, file de peste alb, ciuperci, ulei de masline, rosii, pasta de tomate, usturoi, sare, piper, patrunjel, ulei si parmezan.

Ingrediente:

 

  • 500 g paste spiralate
  • 4 fileuri peşte alb
  • 250 g ciuperci
  • două cepe
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 4 roşii
  • o lingură de pastă de tomate
  • doi căţei de usturoi
  • sare, piper
  • pătrunjel
  • ulei pentru prăjit
  • parmezan

Preparare:

Fileurile de peşte se spală, se scurg de apă şi se şterg cu un şervet absorbant. Se ung cu ulei, se condimentează şi se prăjesc câteva minute în ulei încins.

Ciupercile se spală, se taie în felii subţiri sau în cubuleţe şi se pun într-un castroni, împreună cu cepele şi cu usturoiul tocate mărunt.

Se încing patru linguri de ulei, se adaugă legumele tocate şi se călesc până canid se înmoaie.

Se toarnă deasupra pasta de tomate dizolvată cu o cană de apă, roşiile curăţate de pieliţă şi date pe râzătoare, sarea şi piperul.

Pastele se fierb în apă cu sare şi puţin ulei ca să nu se lipească între ele, se trec sub un jet de apă rece şi se pun într-o strecurătoare.

Când sosul a mai scăzut se adaugă pastele, se amestecă şi se mai lasă la fiert încă cinci minute.

 

Mâncare de paste cu peşte

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.