Mâncare picantă de rădăcinoase şi linte

Printeaza

Mâncare picantă de rădăcinoase şi linte: Se încing 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare şi se călesc 1 ceapă tocată şi 1  căţei de usturoi până se înmoaie. Se aruncă în tigaie 700g de cartofi curăţaţi de coajă şi tocaţi grosier, 4 morcovi tăiaţi în felii groase şi 2 rădăcini de păstârnac tăiate în felii groase, se măreşte focul şi se călesc legumele până prind o culoare aurie.

Se adaugă 2 linguri pastă de curry şi 1 l supă de legume, apoi se aduce la fierbere.

Se adaugă 100 g de linte roşie, se acoperă şi se lasă la fiert uşor 20 de minute, până ce lintea şi legumele sunt fragede, iar sosul s-a îngroşat. Se serveşte cu un moţ de iaurt deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.