Mancare de praz cu rosii si usturoi

Printeaza

Mancare de praz cu rosii si usturoi din: praz, ceapa, ulei, usturoi, roşii decojite, sare.

 

Ingrediente:

  • 4-5 fire praz
  • 2 cepe
  • 1 ceaşcă ulei
  • usturoi
  • 3 roşii decojite
  • sare

Mod de preparare:

Mancare de praz cu rosii si usturoi: curăţă prazul de foile de deasupra, se tale bucăţi lungi de 3-4 cm, care se spală, şi se fierb în apă cu sare 10 minute.

taie ceapa peştişori, se. căleşte în ulei încins, cu usturoi, după dorinţă. Usturoiul se toacă mărunt.

Când ceapa devine sticloasă, se adaugă roşiile decojite şi tăiate felii subţiri.

Sosul se fierbe încet şi se parfumează cu puţin cimbru. Se pun bucăţile de praz în sos şi se lasă să scadă împreună.

Se serveşte rece.

 

Pofta buna!

 

Pui cu Sos de Ciocolată și Chili – Deliciu Uimitor de Arome

Pui cu Sos de Ciocolată și Chili – Deliciu Uimitor de Arome din: piept de pui, ciocolata neagra, ulei de masline, miere, sos de soia, chili, sare, piper, frunze de coriandru. Descoperiți o rețetă inedită și plină de surprize pentru gurmanzi – Pui cu Sos de Ciocolată și Chili. Această combinație neașteptată și îndrăzneață de […]

Piept de Rață cu Sos de Portocale și Rozmarin

Piept de Rață cu Sos de Portocale și Rozmarin din: piept de rata, sare, piper, portocale, miere, rozmarin, ulei de masline. Ingrediente: 2 piepturi de rață Sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust 2 portocale mari, coaja rasă și zeama storsă 2 lingurițe de miere 2 crenguțe de rozmarin proaspăt 2 linguri de ulei […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.