Coaste de porc la tigaie din: coaste de porc, ulei, sare, piper, paprika, usturoi, cimbru, rozmarin, sos barbecue. Descoperă secretul unor coaste de porc prăjite la perfecțiune, cu o crustă aurie și crocantă, îmbogățită cu un amestec de condimente ce trezește simțurile. Această rețetă transformă coastele de porc într-o experiență culinară de neuitat, oferind o […]
Mancare pricopsita
PrinteazaMancare pricopsita din: ardei capia sau gras, rosii, usturoi, ceapa, sare, ulei.
Ingrediente:
- 1, 1/2 kg ardei capia sau gras
- 1 kg rosii bine coapte
- sare
- usturoi
- 1 ceapa
- ulei
Mod de preparare:
Mancare pricopsita: Se coc ardeii, se curăţă, se scot cotoarele şi sâmburii, apoi se taie fâşii destul de groase.
Roşiile se toacă foarte mărunt sau se dau prin râzătoare. Ceapa tocată se căleşte în puţin ulei.
Deasupra se pun roşiile şi se lasă să fiarbă 15 min.
adaugă ardeii, se sărează şi se lasă să fiarbă la foc mic până când ardeii sunt bine fierţi.
stinge focul şi se pune usturoiul pisat (cam 3-4 căţei de usturoi).
serveşte atât caldă, cât şi rece, ca fel de mâncare sau ca garnitura la friptura de pui.
Pofta buna!
Scrumbie Afumată cu Salată de Cartofi Caldă
Scrumbie Afumată cu Salată de Cartofi Caldă din: cartofi noi, ceapa rosie, ulei, otet, sare, piper, marar, file de scrumbie afumata. Descoperă o rețetă care îmbină savoarea unică a scrumbiei afumate cu textura bogată a cartofilor într-un fel de mâncare ce aduce confort și căldură în orice masă. Această rețetă este ideală pentru o cină […]