Mâncare de primăvară
PrinteazaO reteta de mancare de primavara din: ceapa verde, pastai, sare, rosii, ulei de soia, file de vita, sare, piper, coniac, smantana, intaritor de sos si frunze de cimbru.
- 1 legatura ceapa verde
- 200 g pastai dulci
- sare
- 2 rosii descojite
- 4 lingurite ulei de soia
- 600 file de vita
- sare
- piper
- 2 linguri coniac
- 300 g smantana
- 1-2 lingurita intaritor de sos
- 1 lingurita frunze de cimbru
Mod de preparare:
Ceapa se taie inele. Păstăile se opăresc 4 minute în apă cu sare. Roşiile se taie în patru, se îndepărtează seminţele şi se taie fâşii. Uleiul se pune într-o tigaie la încins, carnea se taie fâşii şi se prăjeşte, pe porţii, în u- lei. Se scoate carnea din tigaie, se dă un praf de sare şi piper. Apoi se prăjesc în ulei cepele şi păstăile.
Se adaugă coniac şi smântână, puţină apă şi se lasă 5 minute să fiarbă. Pe urmă se adaugă întăritorul de sos, carnea şi roşiile. Se încălzeşte totul şi se presară cu cimbru.
Mâncare de primăvară
Pofta buna!
Incoming search terms:
- mancare de primavara